Levertijd & verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Let op: vanwege schaarste in grondstoffen op de totale wereldmarkt kan het zijn dat artikelen onverwachts niet meer op voorraad zijn of dat de levertijden aanzienlijk langer kunnen duren.

 

Bij een bestelling in Nederland boven de €50,00 zijn de handeling & verzendkosten gratis.

Bij een bestelling in Belgie boven de €75,00 zijn de handeling & verzendkosten gratis.

Bij een bestelling onder de €50,00 zijn de handeling & verzenkosten €8,50

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van verschillende bezorgdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Op een aantal artikelen zit een langere levertijd.